Bulevar Mihajla Pupina 121, III sprat

+381 64 1 201 201

Viniri

U današnje vreme svi pričaju o vinirima.

Viniri (fasete ili ljuske) predstavljaju tanak sloj keramike koji se lepi na zube i tako postižu VRHUNSKI ESTETSKI REZULTATI.

Koriste se za promenu oblika, boje i veličine zuba. Jednostavno rečeno viniri se koriste svuda gde hocemo da postignemo vrhunske estetske rezultate, a ne želimo da postavljamo krunice. Kod nas vinire izgledaju potpuno PRIRODNO i uvek ulepšavaju i unapređuju osmeh naših pacijenata.

Za izradu vinira je potrebna vrlo mala, ili čak nikakava preparacija zuba pa se tako čuva zub od brušenja.

Kod nas imate mogućnost da UNAPRED VIDITE KAKO ĆE vaši viniri DA IZGLEDAJU na zubima i pre nego što budu izrađeni. Tako možete da unapred doživite Vaš novi izgled.

Za izradu vinira je neophodno da nas posetite minimalno 2 puta. Prvi put se zub priprema, uzima se otisak po kome će tehničar naraviti vinir. Boja se određuje u odnosu na ostale zube i u skladu sa željama pacijenata. U drugoj poseti se vrši postavka i cementiranje vinira.

Pošto su u pitanju keramičke ljuske, viniri su veoma izdržljivi i dugotrajni poput krunica. Viniri koje izradjujemo su VISOKO ESTETSKI i od NAJKVALITETNIJE KERAMIKE.

Ako želite vrhunsko estetsko rešenje, predivan osmeh i unapređenje celokupne pojave, viniri su ono sto tražite.

Zakažite besplatan pregled.

Dr Bajic GEADENT

Leave a Reply