Bulevar Mihajla Pupina 121, III sprat

+381 64 1 201 201

Dentalni turizam

Sve češći razlog dolazaka turista u našu zemlju, a naročito u Beograd, su upravo stomatološke ordinacije. Nekada je dentalni turizam u Srbiji podrazumevao dolazak naših ljudi koji rade u inostranstvu, dok danas imamo ljude iz čitavog sveta, a naročito iz Slovenije, Nemačke, Austrije, Švajcarske, Švedske, Norveške, Danske i Italije.

Razlozi su mnogobrojni:

  • Do 70% jeftinije usluge
  • Kvalitet koji se zadržao još iz bivše SFRJ
  • Besplatan smještaj svim našim pacijentima iz inostranstva
  • Ponuda koju Beograd ima (klubovi, splavovi, restorani, tržni centri i razna zanimljiva mesta…)

Uspećete rešiti vaše probleme, ali ćete se vrhunski provesti.

Prva stvar koju ćete o Beogradu čuti je odličan noćni provod. To je grad koji nikad ne spava. Jednostavno je drugačiji, uzbudljiviji, raznovrsniji i za većinu turista prilično priuštiv. Bez obzira na vaš ukus, lako ćete pronaći mesto za vas, bilo da vas interesuju splavovi, noćni klubovi, barovi, kafane ili pabovi.

Sledeće što ćete naići ukoliko budete istraživali o Srbiji i Beogradu jeste hrana. Zbog bogate istorije naše zemlje i mešanja raznih kultura na našim prostorima, stvorili smo jednu drugačiju kuhinju. Specijaliteti koje morate probati prilikom posete Beogradu su: burek, gibanica, meso sa roštilja, pečenje, karađorđeva šnicla, sarma, gulaš, đuveč, musaka, mućkalica, čvarci, kajmak, sir, pršuta i naravno ćevapi.

Gde god da odsednete, na meniju će biti sigurno rakija od šljive, naše nacionalno piće.

Beograd je zaista imao turbulentnu istoriju, smenjivali su se razni narodi i kulture na ovim prostorima i svako je ostavio iza sebe neki uticaj, naročito u arhitekturi.  U starom delu našeg grada možete videti razne građevine iz austrougarske, srednjeg veka (osmanskog carstva), pa čak i rimskog carstva.

Mesta koja preporučujemo da posetite u Beogradu:

Ada Ciganlija, Avalski Toranj, Šetalište kraj Dunavskog keja, Beli dvor na Dedinju, Etnografski muzej, Kalemegdan, Muzej Nikole Tesle, Muzej Iluzija, Hram Svetog Save na Vračaru, Akvarijum i Tropikarijum, Košutnjak, Topčiderski park, Knez Mihailova, Skadarlija, Tašmajdanski park, Dino Park, Beo zoo vrt…